Saturday, September 7, 2013

MZ SECRET SOAP: Sabun Vitamin A,C, & E

MESTI BACA!!! Berikut adalah kronologi tranformasi produk MZ Secret Soap


Keluaran pertama : Sabun Vitamin A,C & E telah menjadi fenomena di Facebook. Lebih 75,000 unit terjual dalam masa beberapa bulan. Begitu banyak respon baik dan testimoni berjaya terkumpul. Namun, masih ada ruang untuk diperbaiki.

Keluaran kedua : Kami telah menaiktaraf Sabun Vitamin A,C & E dengan formula yang lebih berkesan demi menjadikan ia lebih bersifat universal untuk semua jenis masalah kulit. Sekali lagi kami telah mendapat begitu banyak testimoni dari pengguna setia kami!

Keluaran terkini (Jun 2013) : Kumpulan R&D kami secara kebetulan telah menghasilkan satu formula yang berganda-ganda lebih berkesan dari keluaran-keluaran sebelum ini! Apa yang pada awalnya hanya sekadar untuk mencuba, sebenarnya telah membawa kami ke ‘kunci’ sebenar untuk kecantikan kulit.

Pengasas MZ Secret, Muhammad Zukermi, pada mulanya juga tidak percaya yang ianya benar-benar berlaku, sehinggalah beliau sendiri telah mencubanya.




TAWARAN KAMI KEPADA ANDA:

Anda beli MZ SECRET SOAP sekarang.
Dijamin 500% berkesan.
Anda akan rasai kesan sepantas 3 hari.
Dijamin merawat semua masalah utama kulit wajah dan badan.
Jika tidak berkesan, kami pulangkan duit anda dengan segera.
Kami yakin 100% yang anda tidak akan pulangkan duit anda.
Ianya PASTI berkesan!







Ia adalah sabun pencuci wajah dan badan yang dengan formulasi khas untuk mengatasi semua masalah utama kulit rakyat Malaysia sepantas 3 hari saja!


 JERAWAT / JERAGAT/ PIGMENTASI
 PARUT
 STRETCHMARKS
 BLACKHEAD / WHITEHEAD
 KULIT WAJAH BERMINYAK
 KULIT BERKEDUT
 KULIT YANG KUSAM / GELAP TERMASUK DI BAHAGIAN BADAN
 TONA KULIT TIDAK SEKATA
 KESAN HITAM DI BAHAGIAN KETIAK DAN PEHA
 KULIT TAMPAK KASAR

Sepantas 3 hari penggunaan, anda sudah boleh mula lihat kesannya!




Keberkesanan seperti rawatan intensif bernilai RM10,000 boleh diperolehi dengan hanya 1 biji MZ SECRET SOAP yang berharga:

RM70 (Semenanjung Malaysia) / RM75 (Sabah Sarawak).
•Caj penghantaran : RM7 (SM) / RM10 (SS).







Berminat untuk membeli pada harga diskaun???


PROMOSI

•Harga setelah DISKAUN:

RM49 (Semenanjung Malaysia)

RM54 (Sabah Sarawak)

•Penghantaran PERCUMA ke seluruh Malaysia!
•Beli sekarang tanpa sebarang risiko, kesan boleh dilihat 3 hari akan datang!







Sila sms/whatsapp

0132383240
  





Sunday, July 21, 2013

INNER MAGIC @ INNER GES

BILA PAKAI TAK MELEKAP KAT DAHI,

MUNCUNG CANTIK JE

TAK PERLU GUNTING BELAKANG ANAK TUDUNG ANDA LAGI UTK DAPATKAN MUNCUNG

TAK SAKIT TELINGA SBB TAK MENCENGKAM

KALAU NAK BUAT DIA MELEKAP KAT DAHI TU BOLEH JE....


Material : Cotton
Harga: RM10 sehelai
Untuk belian secara borong,
SMS/WHATSAPP : 0132383240

 
Pandangan sisi

 
Pandangan belakang

 

HOW TO ORDER

1. SEND PM : Add me : Click Here :) or

2. SMS/WHATSAPP : +60132383240

3. CODE :INNER MAGIC - COMFORT & STYLISH

4: MATERIAL : COTTON

5. PRICE RM10/PC + POS RM7 TO SMNJUNG/RM8 TO SBH/SRWK

PM FOR BORONG : Add Me :Click Here :)





Wednesday, February 13, 2013

Persediaan Pertunangan

Assalammualaikum sume :),

Pening betul kepala ni  pikir persedian untuk bertunang.Majlis lagi  1 bulan tapi sekarang ni da rasa nervous la...hehehe..... baru bertunang je kot....kikikiki....

Tadi baru aku terfikir nak meng`google. Fuh makin pening lagi ade.... macam-macam rupenye kene pikir. Aku buat main ikot 'dan' aku je. Tapi dalam banyak blog yang aku review most of them said the most important to measure is depends own your budget. Hamboi speaking pulak. YES budget tu memang tersangat penting.

Biarlah majlis tu sederhana saje sebab pertunangan ni untuk kedua pihak mengikat janji untuk melangsungkan perkahwinan. So jangan m'STReSSkan diri anda. Hokeh....:)

So far semua persediaan da start. Tak mau la last minit baru nk cari kan... lagi pon aku just nak buat simple2 je majlis pertunangan aku ni... Ape yang bestnye sumua preparation majlis aku n my mom yang buat. Dari hiasan hantaran, baju,doorgift dan segalanye la.... heeee... rase seronok sgt....hilang la sikit rase nervous nih...hehehe... our plan just 7-9 dulang jew...sebab time nikah nanti pon still nak bawak hantaran jugak.

Okay... now aku nak share checklist aku berdasarkan budget yang ku ade :
*Baju tunang - setel (my mom deco)
*Makeup/aksesori -setel (my cousin)
*bekas hantaran (aku beli je... senang gune time nikah nanti) - setel
*mini pelamin/langsir/bunga bunga - setel (tinggal nak deko je nanti... will update u all ape hasilnye.... heeeee) -setel
*doorgift - bekas da setel. Tinggal cari sweet candy je... no idea lagi nak letal apew.... hurmmmm....
*makanan budget dlm rm600....
*barang hantaran da setel n now proses menggubah.... cepatkan aku gubah.... heer... xpew la ley simpan dlam plastik...heee nih aku share separuh barang yang da siap gubah tu....jeng....jeng....jeng....


hehehehe....jangan marah yea.... will update it for the next entry okeh!  Aku harap semoga majlis pertunangan ni nanti akan di permudahkan dan berjalan dengan lancar....aminnnnn....

BERSAMBUNG...

Sunday, January 27, 2013

Cantik dengan Significant Skin Care......

Assalammualaikum u'olls........ berserta Salam Sejahtera :)

Hari ni aku nak cerita pasal skin care. heeee.... Sepanjang kehidupan aku da bermacam - macam skin care aku gune. Tapi semuanye menghampakan. Asal ade iklan produk terbaru jew mesti aku nak cube.(tapi kalo product tu pengelupasan serperti jenama XYZ tu.... idok ler teman try... takot la teman....heeee)

So nak jadikan cerita... aku ternampak la post pasal Sf beauty. Name pon macam menarik jew.phewwwww....sebelum aku nak beli tu memang la aku ni demand. macam macam aku tanye. itu la ini la.... nak dekat seminggu lebih aku pikir nak beli ke x.(hurmmmmmm dalam delema.....delema la sangat....)

Akhirnya, aku tekad jugak nak try. sbb name product tu yg sangat menarik perhatian aku....hahaahha.... lepas deal and make payment aku tunggu la product tu sampai. Memang excited sangat nak try.

Bile jew product Sf  beauty da sampai aku pon terus gune di mulakan dengan selawat(sebab nervous takot nak gune). Aku start gune pd 16May 2012(full date gitewwww aku ingat.....hehehehehe).Mulakan dengan Selawat sebb nervos punyer pasal. yela produk baru la katekan.....

Awal penggunaan tu memang aku rase mcm xdew pape perubahan. Tapi aku tetap gunakan jugak. yela...mahal worrrrrr....hikhikhik.... bile da masuk 2week tu. ade la kawan kawan yg tersedar...cheh..hahahha...jiran aku pon ade tegur dan yang paling best sekali....pengkritik tegar aku pun puji kulit muke aku. Dia ckp pakai cream apew nih.... kulit cantik berseri seri jew....hehehehehe....kembang semangkuk aku worrrr....hehehehe.... tapi Alhamdulillah dengan izinNYA juga......

Bila aku da confident pasal product ni. Jadi aku pon promote ler.,,ape lagi.... heee... tapi suggestion aku. tok permulaan boley cube Beginner set dulu,but sometime bile gune beginner set ade yg xnmpk perubahan, then start la ckap product ni x bagus. tp reasonable la sikit yea.... depends mcm maner structure kulit anda. sebb aku lagi suggest beli set besar trus, tahan lame n soooooo jimat!

So now Sf beauty memang di kenali dan name terbaru adalah Significant Skin Care. dengan package yang sangatlah cantik, menarik dan menawan.....

Sesiape yang teringin dan ingin mencuba boley la menghubungi aku. msg/whatsapp no ni. 0132383240


Sunday, January 20, 2013

Slimming Wafer........ terhangat di pasaran.....


Thursday, January 3, 2013

Selamat tahun baru.....masih belum telambat nak wish kn....hehehe.... apew agak nye azam tahun baru ni....sedar x sedar cepat sgt mase berlalu....usia pon semakin meningkat....semakin byk tanggungjawab kene pikul. Tetibe je teringat zaman study.....alahai rindunye......neway....hepy 2013....semoga tahun ni membawa barakah,kebahagian,kegembiraan dan krjayaan kepd kita sume .....smile!


Wednesday, October 10, 2012

~~ Danos Loose Powder ~~

Orang tanye kt aku... best ke Danos loose powder nih.... jom ler kite tgk powder die cm maner.....



                                       
                        Danos No. 1 - Untuk kulit cerah melayu
                        Danos No. 2 - Untuk kulit sawo matang
                        Danos No. 3 - Untuk kulit kuning langsat





RAHSIA MAKE UP ARTIST & MAK ANDAM TERBONGKAR !!!!

MEREKA BANYAK MENGGUNAKAN "DANOS LOOSE POWDER" DLM KERJA2 SOLEKAN,PHOTOSHOOT,RESEPSI,DINNER DAN SEBAGAI NYA...

SELAIN POPULAR & DIKENALI DIKALANGAN MAKE UP ARTIST & MAK ANDAM,DANOS JUGA TURUT POPULAR DIKALANGAN PENARI-PENARI ,AKTIVIS KESENIAN,BAGI TUJUAN RASMI PROGRAM2 KESENIAN & SEBAGAI NYA..

DIPERBUAT DARI BAHAN-BAHAN MINERAL & ORGANIK SEMULAJADI,MENYEBABKAN "DANOS' AMAT SESUAI SERTA SELAMAT DIGUNA PAKAI & SEMESTINYA HALAL...

KELEBIHAN DANOS LOOSE POWDER

- KULIT MUKA MENJADI LEBIH GEBU
- DANOS : IA NYA WATERPROOF
- MAMPU DIMILIKI
- HASIL SOLEKAN SETANDING JENAMA MAHAL
- BAU NYA AMAT WANGI & SENANG DIGUNAKAN
- MUKA MENJADI "FLAWLESS"


DI JAMIN AKAN BERPUAS HATI !!!!!!!!

DAPATKAN NYA SEKARANG !!!!!!!!!

Harga pulak macm maner yea????? Mcm maner nk dpt kn???? Berminat????
(add my fb : http://www.facebook.com/nurulsuzira or WhatsApp/SMS : 0132383240)